Rijdende koffiebar

Consulting

Rijdende koffiebar

Rijdende koffiebar

consulting en advies

Koffie is het zwarte goud en tevens de meest gedronken drank in de horeca. Men kan dus wel zeggen; Het visitekaartje van uw onderneming.

Professionele Barista Gérard geeft u onafhankelijk advies over de aanschaf van een espressomachine, koffiebonen, bonenmalers, porselein en servies en alles wat met koffie te maken heeft.

Horecaondernemers adviseer ik graag met het samenstellen van de koffiekaart. Dit alles afgestemd op uw type onderneming.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een kwaliteitsimpuls krijgt op het gebied van koffie!

Opstart, begeleiding of uitbouwen van projecten op de koffiemarkt. Opstellen van een koffiekaart en recepten. Training van personeel.

Hotel, restaurant, café of espressobar…..samen met Barista Gérard laat u uw gasten genieten van het perfecte kopje koffie. Baristabar heeft voor u steeds passend advies of kwaliteitsverbetering van de koffie.

Rijdende koffiebar

Ook voor teambuilding of een bedrijfsuitje kunnen de workshops georganiseerd worden in groepsverband of leer op een leuke manier alles over koffie en beleef het koffieproeven. Wij stemmen met u af op uw wensen en behoeften.

Rijdende koffiebar

Iedereen welkom

Contact

GSM

+(32) 485 982 772

E-mail

info@baristabar.be

Maatschappelijke zetel

Broekemveldweg 72
3740 Bilzen