Koffie op evenementen

Nitro coffee & tea

Koffie op evenementen

Koffie op evenementen

Maak kennis met nitro cold brew coffee & tea

Er is een nieuwe trend in de (cafeïne houdende) wereld, en het begint met stikstof.

Nitro Cold Brew koffie en thee concept is niet alleen een alternatief voor traditionele koffie/thee, maar ook voor alcoholische dranken met de verfrissingsfactor van een koude gezonde drank.

Er wordt vanuit een tap heerlijke frisse thee of koffie getapt die doordrenkt is met super mini nano stikstofbellen. Die bellen veroorzaken een prachtig waterval effect en creëert zo een romige zijdeachtige textuur die melk nabootst.

Als je nog geen nitro-koffie hebt geprobeerd, dan heb je nog niets gemist!

Deze service is perfect te integreren op een beursstand of er kan gekozen worden voor een stand alone bar tijdens een beurs/expo omwille van de snelle service met aangepast glaswerk en gegarneerde afwerking. Een streling voor het oog en voor de smaakpupillen.

Het is in feite een ideaal alcoholvrij gezond alternatief voor bezoekers die een geavanceerde drank willen.

Nitro-koffie biedt veel voedingsvoordelen. Een bescheiden dosis cafeïne zonder toegevoegde suikers of kunstmatige smaakstoffen, glutenvrij  en met een hoge antioxidant capaciteit. Daarom begint nitro-koffie meer en meer op de voorgrond te verschijnen.

Tot nu toe is het in België vrij moeilijk te vinden, zelfs in kleine, ambachtelijke coffeeshops. Zijn we je al kwijt? Maak je geen zorgen! Neem gerust contact op voor bijkomende vragen.

Personaliseren behoort ook tot de mogelijk heden.

Iedereen welkom

Contact

GSM

+(32) 485 982 772

E-mail

info@baristabar.be

Maatschappelijke zetel

Broekemveldweg 72
3740 Bilzen